TOMINI WITH TOMATO AND ROSEMARY
Preparation time: 20'
Cooking time: 5'
Execution: easy
Scald the tomatoes after they are engraved, drain and when they are lukewarm pelali, cut them into 4 wedges, remove the seeds and make them into small cubes. Peel the garlic, do it in slices and put it in a bowl with the tomatoes, 4 tablespoons of olive oil, chopped parsley, salt and pepper, stir and let cook for 10'. Subdivide then the tomato into 4 bowls from oven, system above tomini, cospargili with rosemary and a drizzle of olive oil, let them brown them under the grill for 5' until they start to melt.
Remove the bowls from the oven, powder with pepper and serve immediately.
Ingredients for 4 people
4 tomini goat or cow's milk
4 large tomatoes
rosemary
1 clove of garlic
5 tablespoons oil EV
chopped parsley
salt and pepper
TOMINI CON POMODORO AL ROSMARINO
Preparazione: 20'
Cottura: 5'
Esecuzione: facile
Scotta i pomodori dopo averli incisi, scolali e quando saranno tiepidi pelali; tagliali in 4 spicchi, togli i semi e falli a dadini. Sbuccia l'aglio, fallo a fettine e mettilo in una ciotola con il pomodoro, 4 cucchiai di olio, il prezzemolo tritato, sale e pepe, mescola e lascia insaporire per 10'. Suddividi poi il pomodoro in 4 ciotoline da forno, sistema sopra i tomini, cospargili con il rosmarino e un filo d'olio, falli dorare sotto li grill per 5' finché iniziano a fondere.
Togli le ciotole dal forno, spolverizza con del pepe e servi subito.
Ingredienti per 4 persone
4 tomini di capra o di latte vaccino
4 grossi pomodori
rosmarino
1 spicchio d'aglio
5 cucchiai di olio EV
prezzemolo tritato
sale e pepe
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