giovedì 25 aprile 2013

SALMON TROUT WITH LEEK AND ONIONS



SALMON TROUT WITH LEEK AND ONIONS

Preparation time: 35 '
Cooking time: 25 '
Execution: media
Clean the leek, wash it, cut it into 4 logs and bring them into julienne strips. Soak dried tomatoes in hot water, after 10 'Drain them, dry them and cut them into chunks. Divide each onion into wedges and put them to soak in a bowl with water and lemon. Remove any bones from the trout fillets and scallops ricavane 3-4. It draws 4 squares of baking paper double rather large, subdivide half of the leeks on each sheet, sistemavi above the scallops trout, onions, artichokes and sun-dried tomatoes, ending with the remaining leeks, season with a pinch of salt, a tablespoon 1 oil and wine.
Close of cones, and sigillali cuocili in a preheated oven at 200 ° C for 10 '; lowers the temperature to 180 ° C and bake for another 15'. Remove from the oven, you rest the cones 2-3 'before serving.
Ingredients for 4 people
4 fillets of salmon trout
1 leek
12 pearl onions Borretane clean
4 sun-dried tomatoes
2 artichokes
1 lemon
4 tablespoons oil EV
4 tablespoons dry white wine
salt


TROTA SALMONATA CON PORRI E CIPOLLINE

Preparazione: 35'
Cottura: 25'
Esecuzione: media
Pulisci il porro, lavalo, taglialo in 4 tronchetti e falli a julienne. Metti a bagno i pomodori secchi in acqua calda, dopo 10' scolali, asciugali e tagliali a tocchetti. Dividi ogni cipollina a spicchi e mettili a bagno in una ciotola con acqua e limone. Togli le eventuali lische dai filetti di trota e ricavane 3-4 scaloppine. Ricava 4 quadrati di carta da forno doppia piuttosto grandi, suddividi metà dei porri su ogni foglio, sistemavi sopra le scaloppine di trota, le cipolline, i carciofi e i pomodori secchi; termina con i porri rimasti, condisci con un pizzico di sale, un cucchiaio di olio e 1 di vino.
Chiudi di cartocci, sigillali e cuocili in forno già caldo a 200° C per 10'; abbassa la temperatura a 180° C e cuoci per altri 15'. Togli dal forno, fai riposare i cartocci 2-3' prima di servirli.
Ingredienti per 4 persone
4 filetti di trota salmonata
1 porro
12 cipolline borretane pulite
4 pomodori secchi
2 carciofi
1 limone
4 cucchiai di olio EV
4 cucchiai di vino bianco secco
sale

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