lunedì 1 aprile 2013

MOZZARELLA STUFFED



MOZZARELLA STUFFED

Preparation time: 20'
Cooking: -
Execution: easy
Wash the vegetables, do the eggplant slices, clean the pepper and cut it into layers; cuocili on a lightly greased hot grill, salt them and dry them on paper towels. Realize gently interweaving of mozzarella, intrecciale again by inserting the prepared vegetables. Emulsify the oil with the garlic, peeled and made ​​into strips, chopped anchovies, capers, chopped parsley, basil and pepper.
Pour the sauce over mozzarella, let them cook for few minutes and serve.
Ingredients for 4 people
4 small mozzarella braid
1 eggplant
1 pepper
4 tablespoons of oil EV
1 clove of garlic
4 anchovy fillets in oil
1 tablespoon capers in vinegar
parsley
basil
chili powder
salt

MOZZARELLE FARCITE

Preparazione: 20'
Cottura: -
Esecuzione: facile
Lava le verdure, fai a fettine la melanzana, pulisci il peperone e taglialo a falde; cuocili su una griglia ben calda leggermente unta, salali e asciugali su carta da cucina. Svolgi delicatamente l'intreccio delle mozzarelle, intrecciale di nuovo inserendovi le verdure preparate. Emulsiona l'olio con l'aglio sbucciato e fatto a filettini, le acciughe sminuzzate, i capperi, un trito di prezzemolo, basilico e peperoncino.
Versa la salsa sulle mozzarelle, lasciale insaporire per qualche minuto e servile.
Ingredienti per 4 persone
4 piccole mozzarelle a treccia
1 melanzana
1 peperone
4 cucchiai di olio EV
1 spicchio d'aglio
4 filetti di acciuga sott’olio
1 cucchiaio di capperi sott’aceto
prezzemolo
basilico
peperoncino in polvere
sale

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