giovedì 13 giugno 2013

TUNA SALAD


TUNA SALAD

Preparation time: 10'
Cooking time: 5'
Execution: easy
Cut into wedges the shallots and let them brown in a pan with oil, combine the sugar, vinegar, dining and pepper. Add a pinch of oregano and cook for a few minutes until you get a thick sauce. Slice the onions clean, wash the corn salad and radishes, and bring them into thin slices, reunite all the vegetables in a bowl. Combine the mackerel fillets and season with chopped scallions in sweet and sour their sauce. Stir gently and serve.
Ingredients for 4 people
300 g of mackerel fillets in oil
2 shallots
4 tablespoons oil EV
1 tablespoon sugar
1 tablespoon white wine vinegar
oregano
2-3 spring onions weds
200 g of songino
5-6 radishes
salt and pepper

INSALATA DI SGOMBRO

Preparazione: 10'
Cottura: 5'
Esecuzione: facile
Taglia a spicchi gli scalogni e falli rosolare in un tegame con l'olio, unisci lo zucchero, l'aceto, sala e pepa. Aggiungi un pizzico di origano e cuoci per qualche minuto fino ad ottenere un sughetto denso. Affetta i cipollotti puliti, lava il songino e i ravanelli e falli a rondelle sottili, riunisci tutte le verdure in un'insalatiera. Unisci i filetti di sgombro spezzettati e condisci con gli scalogni in agrodolce e il loro sughetto. Mescola delicatamente e servi.
Ingredienti per 4 persone
300 g di filetti di sgombro sott'olio
2 scalogni
4 cucchiai di olio EV
1 cucchiaio di zucchero
1 cucchiaio di aceto di vino bianco
origano
2-3 cipollotti novelli
200 g di songino
5-6 ravanelli
sale e pepe

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